БлискавкозахистАнтизледенінняТепла підлогаЕлектромонтажСистеми ОВК

Монтаж системи блискавкозахисту, естетика екстер

01 грудня 2015

Дуже часто, при виборі системи блискавкозахисту для вже побудованого і введеного в експлуатацію будинку, і господарі і виконавці розглядають питання про мінімальну зміну його екстер'єру. Для цього наші інженери розробляють такі схеми та способи монтажу блискавкозахисту, щоб вони ні яким чином не погіршать зовнішній вигляд будови. Дуже важливо і те, як наші монтажники виконають вказівки інженерів на місці. Справа в тому, що не завжди можливо, наприклад працювати, стоячи на даху, що б не пошкодити саму покрівлю. Або як провести опускаючи дотримуючи всі норми пожежної безпеки не зіпсувавши при цьому ті елементи будівлі до яких вони будуть кріпитися. І багато інших виникаючих питань, які успішно вирішуються інженерами компанії "Дім інжиніринг" і також успішно втілюються в життя нашими монтажниками.

Дуже яскравий приклад такої роботи, монтаж системи активного блискавкозахисту в місті Вінниці. Власники будинку вирішили запросити нашу фірму з Києва, для виконання робіт і залишилися задоволені своїм вибором. ТОВ "Дім інжиніринг" завжди в змозі задовольнити повною мірою будь-які побажання наших клієнтів.

Монтаж системи блискавкозахисту

Читайте також

Мова сайту
RUUA
контактна інформація
+38 (044) 594-26-28
SCHIRTECOBO BettermannLIVA grup - оборудования для систем активной молниезащиты, Устройства защиты от импульсных перенапряжений SALTEKDevi ™TiemmeHERZVaillantProthermKermiTeceDanfossKanViessmann
© Дім Інжиніринг. Інженерні рішення.
2024. Всі права захищені
Копіювання матеріалів з сайту заборонено.
г. Киев, ул. Трутенко 10, 2 этаж
+38 (044) 594-26-28
office@din.kiev.ua