БлискавкозахистАнтизледенінняТепла підлогаЕлектромонтажСистеми ОВК

День Народження показник якості та надійності!

17 червня 2014

Шановні клієнти, партнери та друзі «Дом Инжиниринг» Раді Вам повідомити що сьогодні нашій компанії виповнилося рівно 7 років.

За ці роки, компанією «Дом Инжиниринг» був пройдений величезний шлях, від новачка на ринку з установки блискавкозахисту, Антикригові, опалення до одного з лідерів ринку. Здано в експлуатацію сотні готових об'єктів, «вирощені» десятки фахівців. Штат співробітників з 3-х - 4-х чоловік спочатку, на даний момент зібрав під своє крило 15-ть висококласних фахівців.

З'явилися нові відділи такі як:


На сьогоднішній день, нашої компанії «Дом Инжиниринг» по плечу виконання робіт будь-якої складності, пов'язаних з проектуванням, монтажем та обслуговуванням систем:

Звернувшись до нас у компанію у відділ продажів, Вас уважно вислухають, проконсультують і підберуть найбільш якісний і оптимально доступний варіант виконання замовлення.

Читайте також

Мова сайту
RUUA
контактна інформація
+38 (044) 594-26-28
SCHIRTECOBO BettermannLIVA grup - оборудования для систем активной молниезащиты, Устройства защиты от импульсных перенапряжений SALTEKDevi ™TiemmeHERZVaillantProthermKermiTeceDanfossKanViessmann
© Дім Інжиніринг. Інженерні рішення.
2024. Всі права захищені
Копіювання матеріалів з сайту заборонено.
г. Киев, ул. Трутенко 10, 2 этаж
+38 (044) 594-26-28
office@din.kiev.ua