БлискавкозахистАнтизледенінняТепла підлогаЕлектромонтажСистеми ОВК

Система сніготанення та антизледеніння - як засіб від травм?

17 листопада 2014
сніготанення та антизледеніння

З настанням осінньо - зимового сезону, все більше і більше з'являється потреба до застосування систем сніготанення та антизледеніння. На сьогоднішній день такий варіант є найбільш актуальним технологічно продвинутим засобом для уникнення травм та інших каліцтв, від падіння брил снігу та льоду, а також замерзання на дорозі.

Адже не секрет, що кількість травм, а також летальних випадків, матеріальних втрат з кожним роком не зменшується, а тільки зростає. Цього можна уникнути, завчасно застосувавши систему сніготанення і антиобмерзання, а також заощадити потім на виклику альпіністів, прибирання снігу, реставрації або ремонті майна пошкодженого стихією. До цього питання треба підходити з повною серйозністю, виконувати підбір матеріалів та монтаж повинні тільки професіонали.

Ми пропонуємо Вам, повний спектр робіт в даному напрямку. Наші фахівці зроблять розрахунок необхідних матеріалів, згідно всіх вимог і побажань замовника, при цьому максимально раціонально підібравши матеріали, для найбільшої ефективності роботи системи з найменшими витратами, обов'язково дотримуючи всі норми і правила для установки даної системи.

Не дивлячись на вартість даної системи в наш час це все одно обходиться дешевше, ніж ремонт проламаною покрівлі від впала брили льоду в зимовий час, пошкодження транспорту та іншого майна яке може бути пошкоджено від падіння бурульок, ну і найголовніше це звичайно ж, життя людини .

ТзОВ «Дом инжиниринг» Звертайтеся, ми до Ваших послуг!

Читайте також

Мова сайту
RUUA
контактна інформація
+38 (044) 594-26-28
SCHIRTECOBO BettermannLIVA grup - оборудования для систем активной молниезащиты, Устройства защиты от импульсных перенапряжений SALTEKDevi ™TiemmeHERZVaillantProthermKermiTeceDanfossKanViessmann
© Дім Інжиніринг. Інженерні рішення.
2024. Всі права захищені
Копіювання матеріалів з сайту заборонено.
г. Киев, ул. Трутенко 10, 2 этаж
+38 (044) 594-26-28
office@din.kiev.ua