БлискавкозахистАнтизледенінняТепла підлогаЕлектромонтажСистеми ОВК

Проект системи активного блискавкозахисту місто Київ, приватний сектор в районі Осокорки

21 листопада 2014

В черговий раз наша компанія довела свою спроможність, а також високу кваліфікацію своїх інсталяторів на об'єкті розташованому в місті Києві в приватному секторі району Осокорки. І нам це вдалося як завжди на славу. І це при тому, що під час монтажних робіт виникли, всім зрозумілі і ясні труднощі з наданням матеріалів від постачальників в даний час:

- скачок курсу валюти по відношенню до гривні - звідси і швидкий розрахунок з європейськими виробниками продукції, і посилена логістична складова, адже компанія «Дом инжиниринг» використовує в своїй роботі тільки високотехнологічні та якісні матеріали безпечні для людини, її життя і його оточення.

Всі ці фактори та причини не стали перешкодою. Для повного і якісного виконання робіт і для задоволення вимог Замовника, були задіяні резерви складу компанії. Потрібно відзначити, що у нас завжди є в наявності на складі необхідна кількість продукції для повного задоволення запитів своїх клієнтів.

Як видно з фото будинку, складність покрівлі і відповідно установка кріплень під щоглу і установка самої щогли не стали каменем спотикання для наших інженерів і рішення, було прийнято найоптимальніше і доцільне, відштовхуючись від багатого досвіду і великої кількості інших об'єктів розрахованих нашими інженерами і іінсталлірованних нашими інсталяторами.

системи активного блискавкозахисту місто Київ

Отже, вирішивши всі організаційні, інженерні, монтажні роботи ми змогли в найкоротші терміни виконати роботи і повністю задовольнити запит клієнта в забезпеченні безпеки його приміщення, в якому проживають члени його сім'ї.

Матеріали які були використані на об'єкті:

OBO Bettermann (Німеччина) - система заземлення, система токоотводов, система кріпежей по фасаду і покрівлі;

Liva (Туреччина) - активний блискавкоприймач, краще рішення на даний момент по системі ціна - якість.

Читайте також

Мова сайту
RUUA
контактна інформація
+38 (044) 594-26-28
SCHIRTECOBO BettermannLIVA grup - оборудования для систем активной молниезащиты, Устройства защиты от импульсных перенапряжений SALTEKDevi ™TiemmeHERZVaillantProthermKermiTeceDanfossKanViessmann
© Дім Інжиніринг. Інженерні рішення.
2024. Всі права захищені
Копіювання матеріалів з сайту заборонено.
г. Киев, ул. Трутенко 10, 2 этаж
+38 (044) 594-26-28
office@din.kiev.ua