БлискавкозахистАнтизледенінняТепла підлогаЕлектромонтажСистеми ОВК

Вогнестійкі розподільні коробки FireBox T - серії від OBO Bettermann

04 серпня 2014

FireBox T - серії - вогнестійкі розподільні коробки з жорсткою кришкою від «OBO Bettermann»

У нашій практичній діяльності іноді виникають випадки, коли Замовники висуває підвищені вимоги до пожежної безпеки свого будинку або промислового бьекта. У таких випадках наша компанія «Дом инжиниринг» використовує при виконанні електромонтежних робот з багатьох напрямків від простої розводки електроживлення по об'єкту до обустроества систем антиобледеніння, підігріву і для різних видів систем автоматизації (таких як розумний будинок) коробки FireBox T з новою жорсткою кришкою.

FireBox T «OBO Bettermann»

Жорстка кришка виготовлена з полікарбонату і розрахована для використання в складних промислових умовах, коли в силу яких - то обставин неможлива прокладка електричних мереж горизонтально в стіні, а виконується в підлозі, що не виключає наїзд на розподільну коробку транспортних засобів таких як авто або електрокари.

Завдяки підвищеній ударостойкости кришка гарантує надійний захист всіх встановлених у ній компонентів від механічних пошкоджень, зберігаючи при цьому свою вогнестійкість.

Нові коробки, як і всі вогнестійкі розподільні коробки Firebox серії, виготовлені з пластику без галогенів. Усередині нових вогнестійких коробок FireBox Т з жорсткою кришкою встановлений керамічний з'єднувальний блок, який здатний витримувати високі температури.

Коробки успішно пройшли випробування згідно з технічними вимогами стандарту DIN 4102 частина 12, за результатами яких їм були присвоєні класи вогнестійкості від Е30 до Е90.

Коробки FireBox Т представлені в двох варіантах розмірів - Т 100 і Т 160.

 

 

 

Читайте також

Мова сайту
RUUA
контактна інформація
+38 (044) 594-26-28
SCHIRTECOBO BettermannLIVA grup - оборудования для систем активной молниезащиты, Устройства защиты от импульсных перенапряжений SALTEKDevi ™TiemmeHERZVaillantProthermKermiTeceDanfossKanViessmann
© Дім Інжиніринг. Інженерні рішення.
2024. Всі права захищені
Копіювання матеріалів з сайту заборонено.
г. Киев, ул. Трутенко 10, 2 этаж
+38 (044) 594-26-28
office@din.kiev.ua