БлискавкозахистАнтизледенінняТепла підлогаЕлектромонтажСистеми ОВК

Результати виставки в рамках Міжнародного експофорум «Будівництво, Архітектура, Нерухомість».

04 жовтня 2016

Минулої суботи завершила свою роботу виставка "Будівництво, архітектіра, нерухомість", в якій активну участь брала наша компанія "Дім інжиніринг". Минуло всього кілька днів після закінчення роботи виставки і говорити про будь-яких результатах для нашого підприємства зарано, але хочеться поділитися деякими своїми враженнями.


Якщо говорити про саму виставку, то можна відзначити деякий спад активності як, фізичних осіб і приватних забудовників так і великих будівельних компаній. Але в цілому, завдання поставлені перед нашими учасниками виставки, були досягнуті. На нашому стенді були представлені найновіші товари і послуги пропоновані на ринку України в напрямках блискавкозахисту та електропідігріву. Особливо порадувало і підвищило статус нашого стенду на виставці участвие в роботі стенду представників наших основних партнерів - постачальників, таких як "DEVI" і "OBO BETTERMANN". Цікава експозиція нашого стенду і вміння наших менеджерів донести інформацію до будь-якого користувача, навіть якщо він і не фахівець в цих напрямках, а просто цікавиться сучасними технічними досягненнями людина, дозволило значно збільшити кількість наших потенційних покупців товарів і послуг.

Выставка Выставка

Цікаво було спостерігати, коли деякі відвідувачі виставки, які перебували у інших стендів, приходили до нашого стенду тоді, як тільки наш менеджер починав розповідати відвідувачам про товари представлених на нашому стенді. На виставці було підписано кілька договорів намірів. Через деякий час, ми в повній мірі можемо відчути результати роботи нашого стенду на виставці. Дуже сподіваємося на збільшення інтересу до пропонованих товарів, послуг нашою компанією і нашими партнерами.

Читайте також

Мова сайту
RUUA
контактна інформація
+38 (044) 594-26-28
SCHIRTECOBO BettermannLIVA grup - оборудования для систем активной молниезащиты, Устройства защиты от импульсных перенапряжений SALTEKDevi ™TiemmeHERZVaillantProthermKermiTeceDanfossKanViessmann
© Дім Інжиніринг. Інженерні рішення.
2024. Всі права захищені
Копіювання матеріалів з сайту заборонено.
г. Киев, ул. Трутенко 10, 2 этаж
+38 (044) 594-26-28
office@din.kiev.ua