БлискавкозахистАнтизледенінняТепла підлогаЕлектромонтажСистеми ОВК

Облаштування заземлення котеджу

17 лютого 2016

Іноді, починаючи будівництво свого заміського будинку або котеджу забудовники не закладають в проект будівництва облаштування будинку системою заземлення. І тільки пізніше, усвідомивши, що для безпечної і якісної роботи електротехнічних систем будинку або побутових приладів необхідно мати в будинку дуже хороше заземлення, починають його облаштовувати. Але на той час, всі роботи, особливо з благоустрою території, як правило завершені. Доріжки викладені каменем, а навколо будинку вже росте газонна трава. А будівельники вже виїхали на інший об'єкт.

З такими випадками, монтажники компанії "Дім інжиніринг", стикалися не один десяток разів, при монтажі системи блискавкозахисту будинку, для роботи якої необхідно хороше заземлення. Тоді роботи з облаштування заземлення ускладнюються необхідністю такого демонтажу або розібрання деяких наземних елементів (частина доріжки, частини газону і т. П.) При якому можлива зворотна їх складання. Наприклад потрібно вміти так акуратно прибрати дерен щоб після закінчення робіт укласти його назад, і це повинно бути непомітно. Те ж стосується і частини доріжки з якої чинимо так само. Чергова така робота була виконана в приватному секторі міста Києва, при монтажі системи заземлення. Для наочності робіт був виконаний фотозвіт. На наданих фотографіях видно, як виконувалися такі роботи і який вигляд має місце прокладки заземляющей шини і траншеї для заземлення після завершення робіт. Фахівці компанії "Дом инжиниринг" завжди готові виконати електромонтажні роботи без шкоди навколишньому території будинку.

Обустройсво дома системой заземления

Заземления коттеджа

Читайте також

Мова сайту
RUUA
контактна інформація
+38 (044) 594-26-28
SCHIRTECOBO BettermannLIVA grup - оборудования для систем активной молниезащиты, Устройства защиты от импульсных перенапряжений SALTEKDevi ™TiemmeHERZVaillantProthermKermiTeceDanfossKanViessmann
© Дім Інжиніринг. Інженерні рішення.
2024. Всі права захищені
Копіювання матеріалів з сайту заборонено.
г. Киев, ул. Трутенко 10, 2 этаж
+38 (044) 594-26-28
office@din.kiev.ua