БлискавкозахистАнтизледенінняТепла підлогаЕлектромонтажСистеми ОВК

Комплексна система блискавкозахисту приватного будинку в житловому масиві Києва, Виноградарі

29 лютого 2016

Незважаючи на непросте економічне становище жителів нашої країни, будівельні роботи, на щастя, не припиняються. І це зрозуміло. Всі люди хочуть жити краще і роблять для цього все можливе і неможливе хоча і намагаються мінімізувати свої витрати на окремі види робіт, наприклад починають використовувати вітчизняні будівельні матеріали, замість імпортних. Але є такі види робіт, де економія може, як кажуть "вийти боком". Це наприклад, роботи з облаштування будинку системою зовнішньої та внутрішньої системи блискавкозахисту. У цьому напрямку багато і не з економиш, але вихід є.

Інженери проектувальники нашої компанії "Дім інжиніринг" допоможуть будь-якому замовнику підібрати такий комплект матеріалів і устаткування, для системи блискавкозахисту, який дозволить без шкоди ефективності роботи системи, знизити витрати на її облаштування. Прикладом такої плідної роботи по зменшенню витрат, може бути комплексна система блискавкозахисту, встановлена в приватному будинку розташованому в мальовничому житловому масиві Києва, Виноградарі.

Молниезащита частного дома

Для захисту будинку від впливу блискавки, була обрана активна система блискавкозахисту з активним молнієприйомником S-AM Schirtec (Австрія), з можливістю тестування. Це найменша головка з лінійки активних блискавкоприймачів австрійської фірми "SCHIRTEC", радіус дії якої з лихвою дозволяє захистити будинок і прилеглу до нього територію від удару блискавки. Прийнятна вартість такого молнієприйомника, дозволила виконати монтажні опуски на міді, а систему заземлення традиційно на високоякісних матеріалах і комплектуючих німецької фірма "OBO BETTERMAMM" Система внутрішнього блискавкозахисту організована з використанням розрядників фірми Schneider Electric.

Активная молниезащита частного дома

Монтаж системи активного блискавкозахисту на даному об'єкті було виконано якісно і в установлений у договорі термін.

Внутренняя молниезащита частного дома, заземление

Читайте також

Мова сайту
RUUA
контактна інформація
+38 (044) 594-26-28
SCHIRTECOBO BettermannLIVA grup - оборудования для систем активной молниезащиты, Устройства защиты от импульсных перенапряжений SALTEKDevi ™TiemmeHERZVaillantProthermKermiTeceDanfossKanViessmann
© Дім Інжиніринг. Інженерні рішення.
2024. Всі права захищені
Копіювання матеріалів з сайту заборонено.
г. Киев, ул. Трутенко 10, 2 этаж
+38 (044) 594-26-28
office@din.kiev.ua