БлискавкозахистАнтизледенінняТепла підлогаЕлектромонтажСистеми ОВК

Захист конюшні від блискавки.

03 липня 2017
Коли дивишся на погодні аномалії, які з кожним роком набувають все більших масштабів, на те якої шкоди наносять ті гради та зливи, буревії та грози, які супроводжують ці аномалії, розумієш на скільки важливим сьогодні є  питання про обов'язковий захист від блискавки всього майна, яким володіє та чи інша людина. Інколи  деякі власники  домогосподарств потурбувавшись про свою безпеку, зовсім забувають про безпеку своїх свійських тварин, про захист господарських будівель, в яких вони знаходяться.  На щастя , таких випадків не багато. Більшисть розуміючи , що   "братам нашим молодшим" - свійським тваринам, потрібен захист від блискавки, бо будучи налякані сильною грозою, вони під час грози поводяться дуже ризиковано.. Наприклад : якщо тварини на момент грози не знаходяться в будівлі, сараї чи  конюшні, то мусять  ховатися від дощу під високими деревами, які можуть знаходяться на території для вигулу, або    бігати з переляку ,  втікаючи від грози  і таке інше. Все це  категорично заборонено робити під час грози, бо може привести до попадання блискавки в свійських тварин, що неминуче призведе до їх загибелі. І не важливо яка це тварина , дуже дорогий та чистокровний арабський скакун, або фермерська свиня. Жаль і одного і другого.  Навесні цього року  нашому підприємству довелося виконувати дуже цікаву та відповідальну роботу. До нас звернувся власник конюшні, який просив захистити від удару блискавки не тільки будівлю самої конюшні, а й всю територію прилеглу до  конюшні, на якій вигулювали скакунів.
 Поскільки сама конюшня та територія для вигулу мали чималі розміри, то наші інженери  запропонували встановити активну систему блискавкозахисту з використанням активних бликоприймачів, які зоною своєї дії захищали  конюшню та територію для вигули. Два бликавкоприймачі були встановлені на даху конюшні, а один на окремо стоячій мачті. Для улаштування опусків та заземлення були використані високоякісні матеріали, німецької фірми  "OBO BETTERMANN".  В цілому конструкція блискавкозахисту конюшні виявилась дуже компактною і  гармонійно доповнила зовнішний вигляд конюшні. До речі, хочеться підкреслити вишуканий смак власника конюшні, бо виглядала та конюшня, як догогий готель. Наши монтажники, як і завжди, дуже відповідально поставились до виконяння монтажних робіт та з задоволенням костатували, що всі скакуни, які мешкають в цій конюшні та знаходяться на території для вигулу  надійно захишені від грози.
 
 
 
 
 

Читайте також

Мова сайту
RUUA
контактна інформація
+38 (044) 594-26-28
SCHIRTECOBO BettermannLIVA grup - оборудования для систем активной молниезащиты, Устройства защиты от импульсных перенапряжений SALTEKDevi ™TiemmeHERZVaillantProthermKermiTeceDanfossKanViessmann
© Дім Інжиніринг. Інженерні рішення.
2024. Всі права захищені
Копіювання матеріалів з сайту заборонено.
г. Киев, ул. Трутенко 10, 2 этаж
+38 (044) 594-26-28
office@din.kiev.ua