БлискавкозахистАнтизледенінняТепла підлогаЕлектромонтажСистеми ОВК

Система активного блискавкозахисту котеджу на базі активного блискавкоприймача Schirtec-A (Австрия)

04 вересня 2014

Закінчено черговий проект активної системи блискавкозахисту на новому котеджі, який знаходиться в смт. Козин, Київської обл. використовуючи активний блискавкоприймач Schirtec-A (Австрия).

Була поставлена задача здійснити роботи з блискавкозахисту комплексу будівель, що займають велику площу. Необхідно домогтися радіусу покриття 82м.

У проекті використано мідний провідник і мідні кріплення, що забезпечує довговічність системи та збереження естетичності екстер'єру будівлі. Заземлювальні пристрої виконані з гарячеоцинкованих стрижнів, смуги і кріплень. Гарячеоцінковані матеріали для заземлення забезпечують високу надійність і довговічність виробу, а так же невисоку ціну. Всі матеріали, використовувані в проекті, окрім активного блискавкоприймача виробництва компанії OBO Bettermann (Німеччина).

Використовуючи систему активного блискавкозахисту, компанія виконала весь комплекс монтажних робіт в короткий термін і за невисоку ціну, використовуючи одну активну головку Schirtec-A (Австрия)

Активная система молниезащиты коттеджа Проект активной системы молниезащиты
Проект активной системы молниезащиты Проект активной системы молниезащиты

Читайте також

Мова сайту
RUUA
контактна інформація
+38 (044) 594-26-28
SCHIRTECOBO BettermannLIVA grup - оборудования для систем активной молниезащиты, Устройства защиты от импульсных перенапряжений SALTEKDevi ™TiemmeHERZVaillantProthermKermiTeceDanfossKanViessmann
© Дім Інжиніринг. Інженерні рішення.
2024. Всі права захищені
Копіювання матеріалів з сайту заборонено.
г. Киев, ул. Трутенко 10, 2 этаж
+38 (044) 594-26-28
office@din.kiev.ua