БлискавкозахистАнтизледенінняТепла підлогаЕлектромонтажСистеми ОВК

Увага! Надаємо послуги з підбору, продажу та встановлення камінів німецької компанії Wodtke

19 березня 2015

Дорогі друзі! Поспішаємо Вас проінформувати про те, що компанія ТзОВ «Дом инжиниринг» з 2015 р. надає послуги з підбору, продажу та встановлення камінів німецької компанії Wodtke, яка є провідним виробником дизайн камінів. Каміни мають різний вид палива як на самих дровах, так і на палетах, до того ж у деяких моделях палетний вид опалення має можливість регулювання опалення програмованим терморегулятором.

Елегантність, комфорт якість матеріалів,та великий вибір моделей і колірної гами дає можливість втілити в реальність будь-який дизайн проект. Компанія Wodtke використовує особливий підхід у виборі дизайну тому моделі мають завжди унікальний дизайн який йде в ногу з часом. Також дані каміни можна використовувати і з прив'язкою до загальної системи опалення.

Послуги з підбору, продажу та встановлення камінів Wodtke

Видатний дизайн і виняткові матеріали підкреслюють індивідуальність кожного виробу Wodtke: нержавіюча сталь, чавун, кераміка, камінь і скло - синонім відкритості та прозорості.

камініи Wodtke

Вогонь - один з чотирьох найважливіших елементів, завжди зачаровував людей. Вогонь символізує життя і разом з тим є синонімом: сили, пристрасті, світла, тепла, чуттєвості, спокуси. Все це знаходить відображення в продуктах Wodtke. Wodtke завжди була і залишається лідером на ринку камінів.

камініи Wodtke

Звертайтеся, завжди раді будемо допомогти!

Читайте також

Мова сайту
RUUA
контактна інформація
+38 (044) 594-26-28
SCHIRTECOBO BettermannLIVA grup - оборудования для систем активной молниезащиты, Устройства защиты от импульсных перенапряжений SALTEKDevi ™TiemmeHERZVaillantProthermKermiTeceDanfossKanViessmann
© Дім Інжиніринг. Інженерні рішення.
2024. Всі права захищені
Копіювання матеріалів з сайту заборонено.
г. Киев, ул. Трутенко 10, 2 этаж
+38 (044) 594-26-28
office@din.kiev.ua