БлискавкозахистАнтизледенінняТепла підлогаЕлектромонтажСистеми ОВК

Укладання нагрівального кабелю для підігріву підлоги Deviflex

03 травня 2014

Компанія DEVI™ виробляє гріючий нагрівальний кабель DEVIflex для установки в шар цементно-піщаної стяжки товщиною мінімум 3 см.

Кабельні системи нагріву зазвичай мають встановлену потужність до 150 Вт/м2. і включають в себе нагрівальні кабелі, розташовані у верхньому шарі стяжки на яку монтується покриття підлоги.

Кабельна система нагріву може використовуватися до якості системи «Повного опалення через підлогу»-для підтримки необхідної температури повітря або в якості системи «Тепла підлога» - системи комфортного підігріву поверхні підлоги.

У першому випадку кабельна система опалення DEVI - єдине джерело тепла в приміщенні.

У якості «Теплого статі» система DEVI обов'язково працює одночасно з іншого опалювальною системою, наприклад, з водяними радіаторами.

     Як правильно підібрати обладнання і самостійно провести монтаж системи «Тепла підлога» з використанням нагрівального кабелю Deviflex Ви зможете, переглянувши навчальний ролик.

 

 

Читайте також

Мова сайту
RUUA
контактна інформація
+38 (044) 594-26-28
SCHIRTECOBO BettermannLIVA grup - оборудования для систем активной молниезащиты, Устройства защиты от импульсных перенапряжений SALTEKDevi ™TiemmeHERZVaillantProthermKermiTeceDanfossKanViessmann
© Дім Інжиніринг. Інженерні рішення.
2024. Всі права захищені
Копіювання матеріалів з сайту заборонено.
г. Киев, ул. Трутенко 10, 2 этаж
+38 (044) 594-26-28
office@din.kiev.ua