БлискавкозахистАнтизледенінняТепла підлогаЕлектромонтажСистеми ОВК

Новинка від компанії DEVI терморегулятор DEVIreg Smart

07 вересня 2016

Наша організація "Дом инжиниринг" на протязі більше 10 років, будучи офіційним дилером компанії DEVI A / S, яка входить до складу найбільшої датської промислової групи Danfoss Grouр, поставляє на ринок України різноманітну продукцію для електроподогрева. Це всілякі промислові і побутові нагрівальні мати, кабелі та терморегулятори. Нещодавно компанія DEVI черговий раз порадувала споживачів своєю новинкою, випустивши на ринок України новий терморегулятор DEVIreg Smart.

 Терморегулятор DEVIreg Smart

Що стосується зовнішнього вигляду, то терморегулятор DEVIreg Smart виконаний в стандартному, традиційному для терморегуляторів DEVI квадратному корпусі розмірами 55х55 мм, в чотирьох стриманих тонах, які дозволяють йому з легкістю вписатися в будь-який дизайн квартири або офісу. На лицьовій частині розташований простий і зрозумілий сенсорний екран. Налаштування терморегулятора проводиться за допомогою введення коду створеного в мережі інтернет. DEVIreg Smart дозволяє автоматично відключати підігрів підлоги на 30 хв у разі виявлення відкритого вікна. Це ще не весь перелік можливостей даного терморегулятора.

Більш детально Ви зможете ознайомитись з технічними характеристиками DEVIreg Smart зайшовши за адресою devi.kiev.ua. На мій погляд основною особливістю, а я б сказав гідністю, цього регулятора, є те, що він дозволяє управляти опаленням з будь-якої точки світу і в будь-який час. Якщо у Вас виникли питання пов'язані з купівлею, установкою і налаштуванням цього або іншого терморегулятора наші фахівці проконсультують Вас в будь-який зручний для Вас час. Звертайтеся.

Читайте також

Мова сайту
RUUA
контактна інформація
+38 (044) 594-26-28
SCHIRTECOBO BettermannLIVA grup - оборудования для систем активной молниезащиты, Устройства защиты от импульсных перенапряжений SALTEKDevi ™TiemmeHERZVaillantProthermKermiTeceDanfossKanViessmann
© Дім Інжиніринг. Інженерні рішення.
2024. Всі права захищені
Копіювання матеріалів з сайту заборонено.
г. Киев, ул. Трутенко 10, 2 этаж
+38 (044) 594-26-28
office@din.kiev.ua