БлискавкозахистАнтизледенінняТепла підлогаЕлектромонтажСистеми ОВК

Відгуки клієнтів про компанію "Дом инжиниринг"

11 лютого 2016

Виконуючи свої роботи фахівці компанії "Дом инжиниринг" завжди звертають увагу на всі аспекти пов'язані з кожною конкретною роботою, починаючи від техніки безпеки, високої якості робіт і закінчуючи культурою своєї поведінки і спілкування з замовниками. Уміння зрозуміти бажання замовника, подати її у вигляді техзавдання впровадити в життя, а в разі технічної неможливості її виконання в такому вигляді, спільно знайти розумне рішення - це головне завдання співробітників компанії.

Наше бажання і наша можливість максимально задовольнити запити замовника, плюс висока якість робіт дає свої результати. Як правило, такі замовники знову звертається до нас для виконання наступних електротехнічних робіт. Такі партнерські відносини у ТОВ "Дом инжиниринг" склалися з багатьма організаціями - партнерами. Ми високо цінуємо подібні відносини і дорожимо кожним нашим партнером. Особливо приємно, коли замовники не тільки в усній формі а й письмово дякують за роботу. Яскравим прикладом таких партнерських взаємин, є довголітнє партнерство з ПАБ "Торговельно-підпріємніцькім центром". Всі роботи, на об'єктах ПАБ виконувалися якісно і у встановлені строки. Це були роботи із усіляких електротехнічними напрямками, електромонтаж, монтаж системи блискавкозахисту, монтаж системи антиобледеніння.

Відгуки про компанію

Читайте також

Мова сайту
RUUA
контактна інформація
+38 (044) 594-26-28
SCHIRTECOBO BettermannLIVA grup - оборудования для систем активной молниезащиты, Устройства защиты от импульсных перенапряжений SALTEKDevi ™TiemmeHERZVaillantProthermKermiTeceDanfossKanViessmann
© Дім Інжиніринг. Інженерні рішення.
2024. Всі права захищені
Копіювання матеріалів з сайту заборонено.
г. Киев, ул. Трутенко 10, 2 этаж
+38 (044) 594-26-28
office@din.kiev.ua