БлискавкозахистАнтизледенінняТепла підлогаЕлектромонтажСистеми ОВК

Нюанси при підборі насосного обладнання для водопостачання приватних будинків

19 червня 2014

Іноді, при підборі насосного обладнання для водопостачання приватних будинків виникають нюанси, про які Вам не розкажуть ні продавці цього обладнання, ні фахівці спеціалізованого сервісного центру, та Ви і самі не зможете прочитати про них у технічній документації. Так, нещодавно фахівці нашої компанії зіткнулися з проблемою. При пуско-налагодження насосної станції Grundfos серії MQ і гідроакумулюючого бака на 80л., Придбаних «Замовником» без узгодження з нашими фахівцями, виявилася некоректна (неузгоджена) робота пристрою.

Як з'ясувалося пізніше, дана модель, обладнана специфічної автоматикою, яка не здатна адекватно працювати з накопичувальним баком, тобто не призначена для роботи з ним, і що ця особливість насоса не вказується виробником в інструкціях з тех. характеристикам.

Другою проблемою було бажання «Замовника» встановити насосну станцію безпосередньо в житловому приміщенні. При установці подібного насоса в житловому приміщенні отримуємо підвищену гучність. Нагадаємо, що максимально допустимий рівень шуму, регламентований санітарно-технічними нормами це 55 дБ. Нам далося переконати «Замовника» встановити насосну станцію за межами житлової зони.

Треба відзначити, що фахівці компанії ТОВ «Будинок інжиніринг» з честю вийшли з цієї складної ситуації, коли придбане самостійно «Замовником» обладнання не відповідало запитам самого ж «Замовника».

Майбутнім «Замовникам» рекомендуємо без попередньої консультації з нашими інженерами не купувати складне і дороге устаткування. На всі питання, які стосуються облаштування систем опалення, водопостачання, каналізації, електропостачання, блискавкозахисту та ін фахівці ТОВ «Дім інжиніринг» проводять щоденні та безкоштовні консультації.

Водопостачання приватних будинків

Читайте також

Мова сайту
RUUA
контактна інформація
+38 (044) 594-26-28
SCHIRTECOBO BettermannLIVA grup - оборудования для систем активной молниезащиты, Устройства защиты от импульсных перенапряжений SALTEKDevi ™TiemmeHERZVaillantProthermKermiTeceDanfossKanViessmann
© Дім Інжиніринг. Інженерні рішення.
2024. Всі права захищені
Копіювання матеріалів з сайту заборонено.
г. Киев, ул. Трутенко 10, 2 этаж
+38 (044) 594-26-28
office@din.kiev.ua