БлискавкозахистАнтизледенінняТепла підлогаЕлектромонтажСистеми ОВК

Робочі курйози з особистої практики компанії "Дом Инжиниринг"

15 липня 2014

Протягом багатьох років, наша компанія займається установкою різних систем блискавкозахисту, які покликані захистити від руйнівного впливу удару блискавки життя людей, різного роду будівлі і майно людей. Але іноді бувають випадки, коли «Замовник», власник будинку, просить захистити від удару блискавки не тільки свій будинок і майно, а й навколишнє його фауну.

Так позаторік в нашу компанію «Дом Инжиниринг» звернулася одна сім'я, що проживає в селі Русанів, Київської області. Прохання з якою вони звернулися, була трохи незвичайною.

А саме:

Власник будинку розповів нам, що недалеко від будинку де проживає сім'я, розташований стовп лінії електропередач, на якому лелеки звили своє гніздо. Але, або місце, де стоїть стовп якесь особливе, чи з якихось інших причин, майже кожні рік в стовп потрапляла блискавка, і після цих влучень блискавки все закінчувалося дуже трагічно, гинули лелеки, що природно залишало неприємний осад, особливо в душах дітей.

Інженери, які займаються питаннями з проектування та монтажу активної і пасивної блискавкозахисту, після уважного вивчення проблеми, зробили необхідні розрахунки і запропонували, для вирішення цього завдання (захисту і вдома і навколишнього його фауни) встановити на будинку систему активного блискавкозахисту. Класичний варіант блискавкозахисту (пасивний) не міг вирішити проблему захисту будинку і гнізда лелек одночасно.

Після установки на будинку, активної системи блискавкозахисту, за рахунок своєї куполоподібної форми захисту вже протягом півтора років лелеки благополучно сусідять із щасливими господарями і радують дітей своєю присутністю.

Дуже приємно, що і фахівці нашої компанії проявили себе не тільки як професіонали, але і як захисники живої природи, зуміли вирішити поставлене завдання, захистивши від ураження блискавок і будинок і гніздо лелек, яке розташувалося на своєму звичному місці.

Читайте також

Мова сайту
RUUA
контактна інформація
+38 (044) 594-26-28
SCHIRTECOBO BettermannLIVA grup - оборудования для систем активной молниезащиты, Устройства защиты от импульсных перенапряжений SALTEKDevi ™TiemmeHERZVaillantProthermKermiTeceDanfossKanViessmann
© Дім Інжиніринг. Інженерні рішення.
2024. Всі права захищені
Копіювання матеріалів з сайту заборонено.
г. Киев, ул. Трутенко 10, 2 этаж
+38 (044) 594-26-28
office@din.kiev.ua