БлискавкозахистАнтизледенінняТепла підлогаЕлектромонтажСистеми ОВК

Активна система блискавкозахисту будівлі ресторана з відкритою зоною відпочинку

12 липня 2016

При будівництві нового ресторану з відкритою зоною відпочинку в елітному котеджному містечку Золоче під Києвом забудовник, крім іншого, з великою відповідальністю поставився до безпеки відвідувачів і гостей цього ресторану. З огляду на той факт, що сам ресторан розташований в безпосередній близькості до води, а ця обставина збільшує ймовірність попадання блискавки під час грози в будівлю ресторану або в конструкції зони відпочинку.

Коли замовник повідомив нам, що вибір припав на нашу компанію ми уважно вивчили всі вимоги і особливості місця розташування ресторану, запропонували облаштувати споруду активною системою блискавкозахисту. Активний молнієприймач був обраний  турецької фірми "Ліва". На момент виконання електромонтажних робіт, будівельні роботи на даху були закінчені, тому наші фахівці опуски поклали в покрівель-тримач для плоского даху, а сам молнієприймач з кронштейном був встановлений на спеціальних бетонних тримачах. Дана конструкція, зібрана на матеріалах німецької фірми "OBO Bettermann" що дозволила нам без найменших ушкоджень даху, але з високою надійністю встановити усю систему. Багато уваги ми приділили і заземленню.

Справа в тому, що домогтися потрібного значення заземлення, а воно повинно бути не мельше 10 Ом, в піщаному грунті дуже важко. Тим більше, що це значення заземлення повинно бути в заданих межах протягом цілого року. Але і тут наші монтажники з честю вирішили проблему піщаного ґрунту використовуючи необхідну кількість оцинкованих стрижнів і надійно з'єднали їх в контур заземлення.

Активна система блискавкозахисту будівлі ресторана

 В цілому Тов "Дом инжиниринг" з честю впорався з поставленим завданням, будівля ресторану отримала надійну систему захисту від блискавок, а замовник впевненість у захисті відвідувачів від грози і блискавки в будь-який час року.

Читайте також

Мова сайту
RUUA
контактна інформація
+38 (044) 594-26-28
SCHIRTECOBO BettermannLIVA grup - оборудования для систем активной молниезащиты, Устройства защиты от импульсных перенапряжений SALTEKDevi ™TiemmeHERZVaillantProthermKermiTeceDanfossKanViessmann
© Дім Інжиніринг. Інженерні рішення.
2024. Всі права захищені
Копіювання матеріалів з сайту заборонено.
г. Киев, ул. Трутенко 10, 2 этаж
+38 (044) 594-26-28
office@din.kiev.ua