БлискавкозахистАнтизледенінняТепла підлогаЕлектромонтажСистеми ОВК

Заземлення багатоповерхового будинка

16 лютого 2015

Останнім часом все частіше і частіше власники як часних так і багатоповерхових будинків в особі ОСББ, стали звертатися до нас з проханням реконструювати або встановити нове заземлення в будинку. Особливо це актуально для багатоповерхових будинків споруди 50-60 років минулого століття, в яких проводять заміну всієї застарілою і пожежонебезпечної системи електропостачання будинку,

Недвано нашому підприємству надійшло замовлення на облаштування систем заземлення в трьох багатоквартирних будинках, так званих у народі "хрущовках", розташованих в місті Біла Церква.

У цих будинках виконувалися роботи по заміні всіх електрических кабелів, щитових і автоматічеакіх вимикачів. Всі роботи проводилися без відселення мешканців і при мінімально можливе відключення споживачів від електромережі. Маючи багатий досвід в облаштуванні системи блискавкозахисту, де надійне заземлення відіграє вирішальну роль, ми виготовили проект блискавкозахисту для цего будинку і на протязі двох робочих днів здійснили монтаж і перевірку працездатності (перевірка опору заземлення) систем. Облаштування системи заземлення для забезпечення цілорічного безпечного і безперебійного електропостачання житлового будинку має свої певні вимоги, які були повністю дотримані відповідно до ДСТ 12.1.030-81.

Хочеться додати, що роботи були здійсненні в іншому місті, розташованому в 70 киллометрах від Києва, що не завадило нам повністю задовольнити вимоги Замовника до термінів виконання робіт і їх якості. Розширюючи географію надання послуг, ми маємо всі можливості для виконання будь-яких електротехнічних робіт на території всієї України.

Заземлення багатоповерхового будинка

Читайте також

Мова сайту
RUUA
контактна інформація
+38 (044) 594-26-28
SCHIRTECOBO BettermannLIVA grup - оборудования для систем активной молниезащиты, Устройства защиты от импульсных перенапряжений SALTEKDevi ™TiemmeHERZVaillantProthermKermiTeceDanfossKanViessmann
© Дім Інжиніринг. Інженерні рішення.
2024. Всі права захищені
Копіювання матеріалів з сайту заборонено.
г. Киев, ул. Трутенко 10, 2 этаж
+38 (044) 594-26-28
office@din.kiev.ua