БлискавкозахистАнтизледенінняТепла підлогаЕлектромонтажСистеми ОВК

Міжнародна будівельна виставка «Будівництво та архітектура 2014»

22 вересня 2014

Компанія ТзОВ «Дом Инжиниринг» взяла участь у виставці «Будівництво та архітектура 2014», яка проходила 17 - 20 вересень 2014р. в «КиївЕкспоПлаза» за адресою вул. Салютна, 2-Б.

Всі відвідувачі нашого стенду змогли ознайомитися з повним спектром системних рішень від ОБО Беттерманн, розроблених для професійного електромонтажу на різних об'єктах - від складних нафтопереробних комплексів до офісних і житлових будівель. На нашому стенді можна було ознайомиться з елементи для монтажу пасивної системи блискавкозахисту OBO Bettermann та активної системи від Schirtec. Також на нашому стенді була представлена продукція компанії Devi - тепла підлога, антиобмерзання, технологічний підігрів.

На виставці наші клієнти та партнери отримали індивідуальні консультації від наших інженерів і менеджерів, а також оновили комплекти каталогів по продукції.

Ми відповіли на всі ваші питання щодо систем: тепла підлога, антиобмерзання, активна і пасивна система блискавкозахисту, внутрішній блискавкозахист, заземлення, опалення, стабілізатори напруги і джерела безперебійного живлення.

ООО «Дом Инжиниринг» на выставке «Строительство и архитектура 2014»

 

 

Читайте також

Мова сайту
RUUA
контактна інформація
+38 (044) 594-26-28
SCHIRTECOBO BettermannLIVA grup - оборудования для систем активной молниезащиты, Устройства защиты от импульсных перенапряжений SALTEKDevi ™TiemmeHERZVaillantProthermKermiTeceDanfossKanViessmann
© Дім Інжиніринг. Інженерні рішення.
2024. Всі права захищені
Копіювання матеріалів з сайту заборонено.
г. Киев, ул. Трутенко 10, 2 этаж
+38 (044) 594-26-28
office@din.kiev.ua