БлискавкозахистАнтизледенінняТепла підлогаЕлектромонтажСистеми ОВК

Наслідки удару блискавки в будинок

30 травня 2016

Дуже часто в своєму житті ми чуємо, що краще вчитися на чужих помилках, але не завжди дотримуємося цього принципу. А ще ми, українці, живемо за принципом: "Поки півень не клюне".  Дуже прикро, що такий підхід до життя, може обернутися непоправними втратами як свого майна, так і самого життя. Наша компанія, понад 9 років виконує роботи з облаштування різних будівель і споруд системами пасивної та активного блискавкозахисту. Ми часто бачили результати руйнівних впливів блискавки на людей і на їх майно. Але то що трапилося днями просто змусило нас ще раз звернеться до розуму людей з проханням: "Не ігнорувати небезпеку блискавок," Особливо в період глобального потепління, коли кількість грозових днів значно збільшилася.

Так ось. Днями наші монтажники виконували монтаж пасивної системи блискавкозахисту в одному з коттежних містечок поблизу Києва. Будинок на якому проводилися роботи розташований серед таких же дорогих і добротних будинків цього містечка .. Роботи були виконані за два робочих дня. І ось на третій день, коли інженер приїхав здавати роботи замовнику і підписувати договір на технічне обслуговування, він побачив, що в сусідньому будинку, в результаті попадання блискавки сталася пожежа. На щастя постраждалих немає, але майну завдано значної шкоди. Як видно з фотографій на ремонт господареві будинку необхідно буде витратити не малі гроші. Вартість якісної системи блискавкозахисту будинку хоч і не мала, але вона не йде ні в яке порівняння, з можливими матеріальними втратами через впливу блискавки. Не кажучи вже про загрозу життю для людей, які проживають в будинку не обладнаному захистом від блискавки. Ми ще раз закликаємо всіх, не зволікайте з установкою блискавкозахисту в Вашому домі і пам'ятайте, що будинок повинен бути захищений від впливів блискавки вже на початковій стадії будівництва. І якщо Ви звернетеся в компанію "Дом инжиниринг", ми в найкоротші строки виконаємо комплекс робіт по захисту Вашого будинку, майна, і Ваших близьких від впливу блискавки.

Наслідки удару блискавки в будинок

Пожежа в будинку в результаті попадання блискавки

Читайте також

Мова сайту
RUUA
контактна інформація
+38 (044) 594-26-28
SCHIRTECOBO BettermannLIVA grup - оборудования для систем активной молниезащиты, Устройства защиты от импульсных перенапряжений SALTEKDevi ™TiemmeHERZVaillantProthermKermiTeceDanfossKanViessmann
© Дім Інжиніринг. Інженерні рішення.
2024. Всі права захищені
Копіювання матеріалів з сайту заборонено.
г. Киев, ул. Трутенко 10, 2 этаж
+38 (044) 594-26-28
office@din.kiev.ua