БлискавкозахистАнтизледенінняТепла підлогаЕлектромонтажСистеми ОВК

Система блискавкозахисту будівлі, краса інженерних рішень

27 грудня 2016

За родом нашої діяльності, дуже часто доводиться зустрічатися з заявками на облаштування того чи іншого будинку системою блискавкозахисту або системою антиобледеніння. Здавалося б проста і технічно не складна задача для компанії, яка вже протягом більше 10 років займається подібними питаннями. Це тільки на перший погляд так.

Коли наші інженери приступають до проектування вищезгаданих систем, то одним з основних питань, крім звичайно, працездатності, надійності і довговічності системи, стоїть питання "не нашкодити". "Не нашкодити" вже існуючого. Коли Ви виїжджаєте на об'єкт, де необхідно виконати монтажні роботи на вже завершеному або майже завершеному будівництві і бачите перед собою шикарну будівлю, яке будувалося не один рік, а власник вклав цей будинок не тільки не малі гроші але ще і свої душу, починаєш думати, а як так виконати монтажні роботи, що б нічого не зіпсувати. Що запропонувати господареві або власнику будівлі. Наприклад коли лікар хірург в черговий раз приступає до хірургічної операції і не впевнений в своїх силах, йому і його клієнту краще взагалі відмовитися від такої операції, і Ви розумієте чому. Точно також надходять і деякі монтажні організації, які не впевнені в своїх силах, і відмовляються від подібних об'єктів, розуміючи, що своїми роботами по установці систем блискавкозахисту або сніготанення, вони просто можуть нашкодити і зовнішнім виглядом будівлі, або і того гірше, завдати шкоди самій будівлі, своїми не фаховими діями. На щастя ми впевнені в своїх силах, у своїх інженерів і монтажників, в їх умінні знаходити такі інженерні рішення, які будуть тільки доповнювати та підкреслювати красу будівлі. Нам є, що запропонувати будь-якому клієнту.

Великий вибір пропозицій і нестандартних інженерних рішень був і залишається тим козирем, який допомагає нам задовольнити будь-які побажання замовника. Однією з таких робіт був монтаж активної системи блискавкозахисту SCHIRTEC. Як бачите з фотографій витончене рішення і установка активної системи блискавкозахисту, тільки підкреслило красу будівлі. Важливо й те, що і Замовник залишився задоволений нашою роботою. 

Активна система блискавкозахисту будівлі

Система блискавкозахисту будівлі, краса інженерних рішень

Читайте також

Мова сайту
RUUA
контактна інформація
+38 (044) 594-26-28
SCHIRTECOBO BettermannLIVA grup - оборудования для систем активной молниезащиты, Устройства защиты от импульсных перенапряжений SALTEKDevi ™TiemmeHERZVaillantProthermKermiTeceDanfossKanViessmann
© Дім Інжиніринг. Інженерні рішення.
2024. Всі права захищені
Копіювання матеріалів з сайту заборонено.
г. Киев, ул. Трутенко 10, 2 этаж
+38 (044) 594-26-28
office@din.kiev.ua